May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlçe Programına katkılarından dolayı Fen Bilimleri Koleji Muduru Halil Tekin Bey´e Tesekkur Belgesi ve Plaketlerini takdim ettik.

Milli Egemenlik Ortaokulu olarak Fen Bilimleri Koleji Ailesine okulumuz adına teşekkür ederiz

May

Sonuclar sizin eksik konularınızı bilmeniz acisindan onemlidir

May

Sonuclar sizin eksik konulari bilmenizi sağlayacaktır

May

Sonuclar sizin eksik konularinizi ogrenmeniz acisindan onemlidir

May

Sonuclar sizin eksik konularınızı bilmeniz acisindan onemlidir.

May

Alaşehir´in tatihi, dogal ve kulturel yerlerini ziyaret amaçlı 5B sinif velilerince organize edilen gezide öğrencilerimiz guzel bir gun geçirdi

May

Sadece 8.sinif ogrencilerimiz icin yapilan deneme cevap anahtari ekte sunulmustur. Basarili sonuçlar dileriz.

May

bir önceki haftalık ders programı uygulanacak olup, ekte sunulmuştur

May

Bir önceki ders proagramı geçerli olacaktır.

Nis

Tüm sınıflarımızın belirlenen tarihlerde 2.ders saatinde yapılacak ortak sinav salonlari hafta içi duyuru panosuna asılacaktır.

11 Mayıs Cuma DİN KULTURU VE AHLAK BILGISI, (İstanbul Gezisi Nedeniyle 14´ünden 11´ine alındı)

16 Mayis Çarsamba FEN VE TEKNOLOJİ

18 Mayıs Cuma TÜRKÇE

21 Mayıs Pazartesi MATEMATİK,

23 Mayıs Çarşamba İNGİLİZCE,

25 Mayıs Cuma İNKILÂP TARİHİ ve ATATÜRKÇÜLÜK

Tarihleri ortak zumre ogretmenleri karari ile belirlenmiştir

Nis

Sınıf Piknik Gezi tarihleri belirledi. Piknige gidecek sınıflar serbest kıyafet ile okula gelebilecektir.

Sınıf Piknikleri saat 12.30 dan sonra asagidaki planlamaya gore yapilmasina  gezi plani ve veli izin dilekcelerinin tamamlanmasi halinde ogrencilerimiz izinli sayilacaktir.

5.siniflar 9 Mayis,

6.Siniflar 2 Mayis,

7.Siniflar 8 Mayis,

8.Siniflar 2 Mayıs tam gun laminaryada piknik ve mezuniyet foto cekimi

yapilmasi sinif kararlarina gore belirlenmistir.

Nis

Bu yil yapimi gerçekleştirilen oyun sahasi duzenlemesinden sonra izleyici alan duzenlemesi yapilmaya baslandi. Tum masrafları Anaokulumuz tarafindan karsilanan izleme ve golgelik alan icin okul yonetimi ve oa.birligi olarak komşu ve kardes kurumumuza tesekkur ederiz.

May

Okulumuz 6.sinif halkoyunu ekibimizi kurup, calistiran Feyzullah Bey ve Hakan Bey´e Tesekkur Belgesi takdim ettik.

Nis

Çekimler için sınıf sıralaması  8/D   saat 9.30  8/C   saat 11.00 8/A   saat 12.30  8/E     saat 14.00 8/B     saat  15.30 Laminaryada yapilacaktir

Nis

Gezi Kulübümüzün organiza ettiği 74 kisiyle gerçekleştirecegimiz Canakkale gezisi icin okul onunden saat 23.30 da hareket edilecek. Her ihtimale karsi baharlik kiyafet ve araştırmalık bulundurulmasini öneriyoruz