25 Kasım Cuma Töreni Duyuruları

25 Kasım Cuma Töreni Duyuruları

►29 Kasım tarihinde okulumuz tüm sınıflar genelinde ( d.sınavı uygulanmaması için veli imzalı talep dilekçesi teslim eden öğrenciler hariç) deneme sınavı uygulanacaktır. 
►Cep telefonu okul idaresine (Öğrenci İşleri) teslim edilirken kapalı konumda olması ve üzerinde telefon sahibinin adının yazıılı olması şartıyla kabül edilecektir.
►Kaybolan cep telefonundan okul idaresi sorumlu değildir.
►Velilerimize önerimiz telefon taşınması mecburi ise görüntü ve ses kayıt özelliği okul sınırları içinde kullanılmaması ve okul ders saatleri içinde görüşme amaçlı kullanılmaması koşuluyla telefon özellikli kol saati kullanılabilir.
►Okul koridor ve sınıf duvarları ara tatil döneminde tekrar boyatılmış olup, öğrencilerimizden ricamız okullarını da kendi evleri gibi görerek duvarları kirletmemeleri ve okul malına zarar vermemeleri konusunda tembihlenmesini rica ediyoruz.
►Havaların yağışlı olması nedeniyle öğrencilerimizce yanlarında getirdikleri şemsiyeyi amacına uygun kullanılmalarıını, kesinlikle şemsiye ile şaka yapılmamasını, hiçbir öğrencimizin zarar görmemesi adına önemle uyarmaktayız.

25.11.2022 197