20 Ekim Cuma Tören Duyuruları

► Okulumuzda uygulanacak ortak sınav takvimi ve sınav uygulama klavuzu okul web sitemizde yayınlanmıştır.

► Meb Ortak sınav konu dağılımı, örnek soruları ve basın açıklaması web sitesinde yayınlanmıştır.

► 26 Ekim 2023/Çarşamba günü saat 16.00'da Okul Aile Birliği Konferans Salonu'nda "2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aİle Birliği Genel Kurul Toplantısı" yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetli olup, katılımlarını önemsemekteyiz.

► Pazartesi günü öğrencilerimize " KAN BAĞIŞ BROŞÜRÜ" dağıtılacak olup, velilerimizden öğrencilerimize örnek olmaları açısından kan bağışçısı olmaları konusunda desteklerini rica ederiz.

► Okul Aile Birliğimiz marifetiyle okulumuzda en çok kan bağışçısı kazandıran 1. öğrenciye ₺100 , 2.öğrenciye ₺75 , 3.öğrenciye ₺50 kantin hediye çeki ile 3 ve daha fazla bağışcı kazandıran öğrencilere ₺30 kantin hediye çeki verilecektir.

► Öğrenci Kılık-kıyafeti ve kişisel temizliklerin haftasonu tamamlanması konusunu önemle hatırlatırız

20.10.2023 606