Öğle Yemeğinden Faydalanmak İçin Ne Yapmalıyız?

Öğle Yemeğinden Faydalanmak İçin Ne Yapmalıyız?

1. Yemek Hizmetinden Faydalanma Dilekçesini Doldurarak Öğrenci İşlerine Teslim Edilecek

2. Yemek Ücretini Teslim Edecek ve Adını Yazdıracak

3. İlk Defa Adını Yazdırıyorsa, Yemek Hizmetinden Vazgeçen Olursa Onun Yerine İsim Yazdırma Sıra Önceliğine Göre Talep Karşılanmaya Çalışılacak. (Disiplin Cezası alan öğrencilere sıra önceliği tanınmaz)

4. Yemek Hizmeti Başladıktan Sonra vaz geçme talebi dikkate alınmayacaktır.

5. Çok Amaçlı Salonnun Kapasitesi Maksimum 70 kişidir ve Yemek hizmeti koşulları vb. tüm imtiyaz hakkı Okul Aile Birliğine Aittir.

Yemek hizmetinden faydalanan veya faydalanmak isteyen öğrencilerimiz 9 Mart tarihine kadar ücreti mukabilinde öğrenci işlerinden sorumlu Müdür Yardımcısı Rasul AY Beye adını yazdırması ve dilekçeyi doldurarak teslim etmesi gerekmektedir.

02.03.2018 476

Bir önceki ay yemek hizmetinden faydalanan ancak bu ay (12 Mart-12 Nisan) yemege katılmak istemeyen öğrencilerimizin yerine, isim yazdırma önceliğine göre sıradaki öğrenci yemek hizmetinden faydalanmaya başlayacaktır.

9 mart tarihine kadar adını yazdıran öğrencilerimiz, öğle yemeğinden vazgeçen olduğu takdirde yazdırma sırasına göre sırayla yemek fişi verilerek talepler karşılanmaya çalışılacaktır. Dilekçesini Sunmayan öğrencimiz adını yazdırmış olsa da sırası geçersiz sayılacaktır.

Belirli günler yemek yiyeyim, diğer günler yemek yimeyeyim şeklindeki talepler kabul edilmemektedir. 20 iş günlük öğle yemeği ücreti 150 ₺ dir. 

Yemeğe çeşitli sebeplerle gelmeyen öğrenciye para iadesi yapılmamaktadır. (hergün sabit sayıya göre yemek sparişi geldiği için) eğer isterse kendi yemek fişini başka bir arkadaşına kullandırbilir.

12-02-2018