YABANCI DİL AĞIRLIKLI PROJE SINIFI ADAY LİSTESİ

YABANCI DİL AĞIRLIKLI PROJE SINIFI ADAY LİSTESİ

Sınıfların Z sistemine göre belirlenmesi ve Yabancı Dil Ağırlıklı Program Proje sınıfına girecek öğrencilerin belirlenmesi amacıyla 08.09.2017 tarihinde sınav yapılacağı daha önceden sosyal medyadan ve öğrenci velimizin e-okuldaki telefeon numaralarına sms ile bildirilmiş olup, sınav salonlarında adı bulunan 217 öğrencimizden sınava 175 öğrencimiz katılmıştır. Sınava katılmayan-katılamayan öğrencilerimiz yıl sonu not ortalamalarına göre A-B-C Şubelerine Z Sistemine göre yerleştirilecektir.

Yabancı dil ağırlıklı sınıf aday listesi yayınlanmış olup, kesin listeler velilerin istek onayından sonra gerçekleştirilecektir. Proje Sınıfı kitapları okul aile birliğimiz ilgili kararı gereği İngilizce zümre toplantısında belirlenen (cambridge ve yds) şekilde alınacaktır. Proje sınıfını istemeyen öğrencimizin yerine sıradaki öğrenci, velimizin izniyle alınacaktır. Sınıflar Cuma günü Z Sistemine göre belirlenecek ve sitemizden duyurulacaktır. 

Homojen (yakın değerlere sahip) ve şeffaflık ilkesine göre sınıflarımızın belirlenmesinden sonra, sınıflar arası geçiş taleplerine KESİNLİKLE izin verilmeyecektir. ( Okul rehberlik servisimizin önerisi, disiplin kurulumuzun kararı ve okul müdürünün onayı ile sınıf değişikliği hariç)

10.09.2017 1434

64. SIRADAKİ ÖĞRENCİMİZ DAHİL PROJE SINIFINA ALINACAKTIR. (1 öĞRENCİMİZİN SEHVEN SOYADI HATASI (Göktuğ Gökdere yerine Göktuğ Gülmez yazılması) NEDENİYLE YAPILAN YANLIŞLIK DÜZELTİLMİŞTİR. BAŞKA HATAYA NEDEN OLMAMAK İÇİN SINAV SONUÇ LİSTESİNİN TAMAMINI PAYLAŞIYORUZ. ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZDEN OKUL YÖNETİMİ OLARAK ÖZÜR DİLERİZ.

YENİ LİSTEYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

dosyalar/2017_09/10162501_MEOO_5.SINIFLAR.pdf