15 Nisan Tarihli Tören Duyurusu

√. 18 Nisan tarihi saat:13.10'da MEB (Türkçe-Matematik) ortak mazeret sınavı uygulanacaktır.

√. 18 Nisan tarihinde okul geneli d.sınavı uygulanacaktır.

√. 20 Nisan tarihinde 8.sınıf DYK kurs yapılmayacaktır.

√. 21 Nisan Pazar günü saat 10.00'da Bursluluk (PYBS) sınavı yapılacak olup, MEB Bursluluk Sınavı Sınav Giriş Yerleri Belli Olmuştur. Sınava gireceğiniz yeri E-okul Veli Bilgilendirme Sistemine girerek SINAV İŞLEMLERİ kısmından öğrenebilirsiniz. Sınav belgesinin çıktısını almanıza gerek yoktur. Sınav Belgeleriniz sınava gireceğiniz okul tarafından çıkarılacak ve sınav günü öğrencinin sınava gireceği masaya koyulacaktır. Öğrencilerin sadece yanlarında "T.C. Kimlik belgelerini (Nüfus Cüzdanı) , Kalem, Silgi, Kalemtıraş ve Su" götürmeleri yeterli olacaktır. Sınav giriş yerinizi öğrenmek için tıklayınız. E Devlet şifresi olmayanlar mobil imza veya TC kimlik kartı seçeneğini tıklayarak sisteme giriş yapabilir.

√.Öğretmen-Veli randevu sistemi aktifleşmiştir. Tüm velilerimizin öğretmen görüşmesi yapmak için Randevu alarak okula gelmesi gerekmektedir. 23 Nisan tarihinden itibaren randevusuz görüşme talebiyle öğrenci velisi kabul edilmeyecektir. Randevu Nasıl Alınır? Görseli ekte sunulmuştur.

√. Velilerimizin bilgi ve duyurulardan haberdar olması için okul web sitemizi günlük veya haftalık 1 kez ziyaret etmelerini önemle rica ederiz

16.04.2024 1472

16-04-202424-03-2024