11.11.2022 Tarihli Tören Duyuruları

► Ara Tatil nedeniyle 14-18 Kasım haftası ders olmayacaktır.
► 12 ve 19 Kasım tarihli haftasonlarında DYK kursları ara tatil nedeniyle yapılmayacaktır.
► Ara tatil sürecini tüm öğrencilerimizin dinlenmesini, eğlenmesini, kaliteli zaman geçirmesini önermekteyiz.
► Kızılay Manise Şubesince yapılan bilgilendirme gereği 2 bağışçı getirene verilecek madalyalar ile en fazla bağışçı getiren sınıfa verilecek sinema biletleri ara tatil sonrasında Kızılay yetkililerince okul web sitemizde daha önce yayınlanan hak sahiplerine  takdim edilecektir.
► Hak sahibi öğrencilerimize hediyesi ve teşekkür belgeleri tatil dönüşündeki ilk bayrak töreninde öğrencilerimize takdim edilecektir.
12 Kasım Cumartesi günü saat 18.57 'de  81 ilimizde eş zamanlı olarak deprem tatbikatı ÇÖK-KAPAN- TUTUN hareketi yapılacaktır.

10.11.2022 282