Kan Bağışçısı Kazandıran Öğrencilerimiz... GÜNCEL

Kan Bağışı kampanyasına gereken önem ve hassasiyeti gösteren değerli velilerimize , en az 1 bağışçı kazandırarak kampanyaya destek olmak için çaba gösteren değerli öğrencilerimizi de teşekkür ederiz. Okulumuzda ve diğer bağış noktalarında bağışta bulunan öğrencilerin GÜNCEL listesidir. Listeye yeni eklenen öğrenciler Öğrenci İşlerine gelerek serbest kıyafet izin belgelerini alabilir. Öğrencimiz izin belgesi verildiği gün itibariyle 5 okul günü geçerli serbest kıyafet ile okula gelebilecektir.

En fazla bağışçı sayısına ulaşarak sinema ödülünü hak eden sınıfımız 5-F
En fazla bağışçı sayısına ulaşarak bisiklet ödülünü hak eden öğrencimiz 7/A sınıfından İpek KÖKSAL
Kan Bağış kızılay diğer ödülleri ile ilgili bilgilendirmeler ise Kızılay Şubesince Okul idaremize yapılan bilgilendirmeler sonrasında açıklama yapılacaktır.

07.11.2022 745

09-11-202209-11-202209-11-202209-11-2022