Zeytindali Harekatına Katılan Askerlerimize Mektup, Üzüm ve Leblebi Gönderiyoruz.

Salihli´de faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları önderliğinde Başlatılan "Salihli´den Mehmetçiğe Üzüm" kampanyasına okulumuz personeli,-öğrencisi ve velisiyle destek kampanyası kapsamında 6 koli (tahmini 180 kg) kuru üzüm toplandı.

Velilerimiz gönderdiğ üzüm ve leblebiler kutular içine konularak 7 mart tarihine kadar teslim edilecektir. Öncelikle duyarlı davranışlarından dolayı tüm velilerimize ve öğrencilerimize ve sivil toplum kuruluşlarımıza şukranlarımızı sunuyoruz.

Mehmetçiğimize güç-kuvvet vermesini, ordumuzu muzaffer etmesini, halkımızın birlik ve dirliğinin daim olmasını canab-ı ALLAH´tan niyaz ederiz.

03.03.2018 580

03-03-201803-03-201803-03-2018