İlk İmza Günü, İlk Okurlarla

Okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Dr. Mehmet Önder Karacaoğlu, çocuk romanı alanındaki eseri “Çınar Ağacının Gizemi” için ilk söyleşisini öğrencilerimizle gerçekleştirdi.

Türkçe öğretmeni Sinem Toptaç tarafından organize edilen söyleşide 5/E ve 5/F sınıfı öğrencileri merak ettikleri soruları yazarımıza sorarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Mehmet Önder Karacaoğlu; kitabın yazılma süreci, çizimlerin yapılması ve detaylarını öğrencilerimizle paylaştı. “Kutlu Koruyucular” serisinin ikinci ve üçüncü kitapları ile ilgili tüyolar da veren Karacaoğlu, öğrencilerimizin sorularını içtenlikle cevapladı.

Müdür Yardımcımız Emre Balaban; etkinlikte emeği geçen öğretmenlere ve Dr. Mehmet Önder Karacaoğlu’na teşekkür etti. Okul Müdürü Muhammet Demir söyleşinin ardından yakın zamanda imza gününün de okulumuzda yapılacağını belirterek teşekkürlerini iletti.

24.04.2024 151

24-04-202424-04-202424-04-202424-04-2024