Gönüller Şehri KONYA Gezimiz İçin Yola Çıkıyoruz

Gönüller Şehri KONYA Gezimiz İçin Yola Çıkıyoruz

Okulumuz gezi kulübü tarafından planlanan Gönüller Şehri Konya temalı gezimiz 26 Nisan Cuma günü düzenlenecektir. Gezi boyunca öğrencilerimize okul müdür yardimcimiz Emre Balaban ile gezi kulübü öğretmenleri H.Huseyin Uslu ve Mehmet Sağsöz öğretmenlerimiz refakat edecektir. Ayrica Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı profesyonel saha rehberi de gezi boyunca öğrencilerimiz ile birlikte olacaktır.

⏰ Gezi icin okuldan hareket saatimiz bu gece 00.00  gibi olacaktır. Bu yüzden geziye gidecek olan öğrencilerimizin en gec 23.45 de okulumuz önünde olması gerekmektedir. Kurallar gereğince okulumuz haricinde ogrenci alinmayacak ve teslim edilmeyecektir. Indi ve bindi noktamız okulumuz olacaktır.

Gezi için genel kurallar dahilinde serbest kıyafet ile gelinecektir. Cuma günü Konya'da ortalama sıcaklık 22-23 civarında seyredecek olup öğrencilerimizin mevsim şartlarına uygun giyinmeleri gerekmektedir. Sadece giderken ve dönerken mola noktalarında usumemeleri adina hirka ya esofman üstü bulundurmaları faydalarına olacaktır.

▶️ Gezi kapsamında Konya Tropikal  Kelebek Bahcesi,Seksen Binde Devrialem parkı, Japon parkı, Mevlana Muzesi, Bilim Merkezi, Panorama, Konya Muzesi ve istiklal harbi şehitleri Muzesi ziyaret edilecektir.

️ Gezi ücretine öğrencilerimizin akşam yemegi haricinde tüm harcamaları dahildir.

Serbest zaman Kent Plaza Avm'de verilecek olup, ögrencilerimiz tercihleri doğrultusunda akşam yemeklerini burada yiyebileceklerdir. Ogrencilerimizin akşam yemeği için yanlarında bir miktar harçlık bulundurmaları gerekmektedir.

⭐ Güzel bir gezi olması dileğiyle...

25.04.2024 153