5.Sınıflar İçin Bilgilendirme

Değerli velilerimiz, kıymetli öğrencilerimiz...
Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından 5.Sınıfların yüzyüze eğitime başlama tarihi olarak 2 Kasım 2020 olarak kamuoyuna duyurulmuştur. Öğrencilerimizin yüzyüze ve uzaktan eğitim alacağı dersleri içine alan yenilenmiş ders programı önümüzdeki hafta hazırlanarak okul web sitemizde yayınlanacaktır.
Bilindiği üzere bakanlığımız geçici olarak durdurduğu yabancı dil ağırlıklı proje sınıf uygulamasını tekrar aktifleştirmiş, daha öncesinde isim listeli ve not ortalamalı olarak hazırlanan geçici olarak duyurduğumuz sınıflarımızın homojen dağılımını sağlamak, yabancı dil ağırlıklı proje sınıflarımıza talebin yoğun olması, şeffaflık, adiliyet ilkesi gerekçeleriyle 4.sınıf 1.dönem konularını (20 Türkçe, 20 Matematik, 15 Fen, 15 Sosyal ve 10 İngilizce) kapsayan bir sınav yapılacak olup, sınav tarihi olarak 4 kasım olarak planlanmıştır. Bu süreçteve haftada en az 1 kez Okul web sitemizi takip etmenizi önemle rica ederiz.

23.10.2020 1270