Velilerimize Yönelik Kurslar Açılacak

İlgi Genelge'de "Millî kültürümüzü yabancılaşmaya ve sosyal yozlaşmaya karşı muhafaza etmek, geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimizin, sosyal medya ortamları da dâhil bazı mecralardaki tüm yazılı, sözlü ve görsel basın ve yayımların zararlı içeriklerine maruz kalmaları sonucu bedensel ve zihinsel gelişimlerinin olumsuz etkilenmesini önlemek adına gereken adımların kararlılıkla atılması gerekmektedir." ifadelerine yer verilmiştir. Bu doğrultuda Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünce yürütülmekte olan Aile Okulu Projesi kapsamında açılacak kurs programları ekte gönderilmiştir.

Halk Eğitim Merkezi marifetiyle okulumuzda 12 saatlik "İlk yardım eğitimi" kursu verilecektir. İlk yardıma her yerde, her an ihtiyaç duyulacagini unutulmamalıdır. Katılım göstermek isteyen velilerimizin 2-6 Ocak 2023 tarihleri arası sınıf rehber öğretmenimize bilgi vermesini önemle rica ederiz.

Kurs saatleri ve zaman çizelgesi ile ilgili gerekli bilgi daha sonradan web sitemizde duyurusu yapılacaktır

28.12.2022 1165

1-Ailede ilk Yardım Kursu