Sınıf İzolasyon Uygulama Ne Zaman Sona Erecek

Sınıf karantina uygulaması nedeniyle uzaktan eğitime geçen sınıflarımız, öğrencilerimizin izolasyon tarihi bitimiyle birlikte yüz yüze eğitime geçeceklerdir.

NOT:Güncel izolasyon tarihleri için personel veya öğrenciye ait 'Hayat Eve Sığar' uygulamasındaki izolasyon tarihi kontrol edilmesi gerekmektedir.

En son yayınlanan Covid-19 karantina uygulama rehberine göre 5.gun sonunda PCR testi negatif olan öğrenciler okula gidebilecek ve yuzyuze eğitim başlayacaktır. PCR testi vermeyenlerler 10.gun sonunda okula gelebilirsen, pozitif vaka görülen öğrenciler ise karantina bitiminde okula gelebilecektir. 5.gun sonunda sınıfta(yuz yuze) kaç öğrenci olursa olsun canlı ders uygulaması sonlandirilecektir. PCR testi yaptırmayan ve pozitif çıkan öğrencilerimiz eba tv takip edecektir.

Tüm Öğrencilerimizden ve velilerimizden önemle üzerinde durduğumuz ricamız öğrencimizde grip belirtisi olduğu an okula gelinmemesi/gönderilmemesi ve en yakın sağlık kuruluşuna gidilmesidir.

10.10.2021 863