Ramazan Ayı, Yardımlaşma

Ramazan Ayı, Yardımlaşma "İnfak" Ayıdır

Ramazan ayını vesile bilerek 6 Şubat tarihinde yaşana yüzyılın felaketi olarak adlandırılan ve 11 İlimizi etkileyen deprem afatı ile birlikle Devlet-Millet el ele vererek yaraları sarılması, Ramazan ayının sevap ikliminden yeterince faydalanılması, deprem bölgesindeki Diyarbakır İli, Kulp İlçesi, Barış Ortaokulu KARDEŞ OKUL olarak belirlenmiş olup, kardeş okulumuzun yanındayız diyerek yardım kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Tüm öğrencilerimizin yardım kampanyasına ellerinden geldiğince destek sunmasını, Ramazan ayının sevap ikliminden yeterince faydalanılmasını temenni ediyoruz.

Değerli velimiz; Öğrencilerimizle gönderilen yardım zarfları perşembe günü geri toplanacaktır. Komisyon huzurunda açılan zarflar, tutanak altına alınarak, AFAD aracılığıyla depremzede vatandaşlarımıza ulaştırılacaktır.

Raman-ı Şerif'in son günlerinde öğrencilerimize yardımlaşma ve dayanışma davranışını kazandırma adına az da olsa destek sunulmasını önemsiyoruz.       ÇEDES Kulübü ve Okul Yönetimi

12.04.2023 466

12-04-2023