Pilav Etkinliğimiz İptal Edilmiştir.

Pilav Etkinliğimiz İptal Edilmiştir.

Nevruz Bayramı ve Türk Dünyası haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen tavuklu pilav-ayran ikram etkinliğimiz yaşanan tedarik, hizmet kalitesizliği nedeniyle öğrencilerimize bilet ücretleri iade edilerek iptal edilmiştir. Okul Müdürü Muhammet Mustafa Demir, Okul aile birliği yönetim kurulumuzca 2 haftadır yapılan hazırlık çalışmaları, aşçı ustası tarafından sorumsuzca davranılarak heba edilmiş olup, öğrencilerimize, öğretmenlerimize, birlik yönetimine, okul idaresine saygısızlık yapılmıştır.

Ramazan ayından sonra öğrencilerimizin arzusu-isteği gereği tavuklu pilav etkinliğini; sınıf bazında veya okulca toplu olarak daha coşkulu ve festival havasında gerçekleştirilmesi planlanacaktır. Hoşgörü ve anlayışta bulunan öğrencilerimize, öğretmenlerimize, sınıf temsilcisi annelerimize teşekkür eder, yaşanan olumsuzluktan dolayı üzgün olduğumuzun bilinmesini isteriz. dedi.

Okul aile birliği başkanı Feride Tutem Köksal hanımefendi de yaşanılan bu olumsuzluktan dolayı çok üzgünüz. İnsallah en yakın zamanda öğrencilerimizi mutlu edecek yeni etkinlikler gerçekleştirileceğiz.dedi.

22.03.2022 567