Ortaöğretime Yerleşmeyen Öğrencilerin Dikkatine!

Herhangi bir ortaöğretim kurumuna yerleşemeyen öğrencilerimiz 17 ve 19 Ağustos 2022 tarihleri arasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Temel Eğitim Şube Müdürlüğüne (okullarından alacakları belge, kimlik fotokopisi) başvuru yapmaları gerekmektedir.

10.08.2022 243

Not-01: 2022 Yılı Ortaöğretime Yerleştirme İşlemleri sonucunda herhangi bir ortaöğretim kurumuna yerleşen veya yerleşemeyen öğrenciler, Yerleştirmeye Esas Nakil Başvuru işlemlerinde kullanılacak olan tercih başvuru listelerine e-okul.meb.gov.tr adresinde bulunan "2022 Merkezi Yerleştirme, Yerel Yerleştirme ve Pansiyonlu Okullar Tercih Listeleri" ekranlarından ulaşabileceklerdir.

Not-02: 2022 Yılı Ortaöğretime Yerleştirme İşlemleri sonucunda herhangi bir Ortaöğretim okuluna yerleşmeye hak kazanıp merkezi olarak kesin kayıtları yapılan öğrencilerden ÖZEL OKUL/KURUMLARA OKUL DEĞİŞİKLİĞİ YAPMAK İSTEYİP NAKİL TALEBİNDE BULUNAN ÖĞRENCİLERİN Nakil Başvuruları Ortaöğretim Kurum Müdürlükleri tarafından "e-Okul Kurum İşlemleri / Nakil İşlemleri / Nakil Başvuru" ekranından yapılacaktır.