Okul İdaresi Denetim, Uyarı ve Bilgilendirme Ziyaretlerinde Bulundu.

Okul Müdürü Muhammet DEMİR: Müdür Yardımcısı Emre BALABAN Bey ile birlikte hergün 3-4 sınıfı ziyaret ederek son zamanlarda öğrencilerimizde artan davranış sorunu, okul kurallarına uyulmaması, lakayt tutum ve derslerin işlenmesini engelleyici tavırlarla ilgili artan şikayetler, dönem sonlarında yaşanan bosvermislik davranışlarının önüne geçmek amaciyla sınıf ziyaretlerinde bulunularak cep telefonu bulundurulmamasi, kılık kıyafet kontrolleri vb.genel uyarı ve bilgilendirmeler gerceklestirdi.

Özellikle salgin sürecinde 1,5 yıla yakın bir zamanda okullardan uzak kalınması nedeniyle okul kültürü, sosyal yaşam ve disiplin konularında yeterli eğitim verilememesinden kaymakli davranış problemlerinin önüne geçmek amaciyla sınıflarımıza bu tür bilgilendirme, disiplin kurallarını hatirlatma ziyaretleri gerçekleştirilmekte olup bu ziyaretlere devam edilecektir.

Değerli velilerimizden ricamız öğrencilerimizi okul kurallarına uyma noktasında okul idaresine yardımcı olmaları, öğrencilerin okul kıyafeti ile okula gönderilmesini, kesici ve delici alet, cep telefonu ile okula gitmemeleri konusunda öğrencilerimize gerekli telkin ve hatırlatmalarda bulunmalarını önemle rica ederiz. (özellikle cep telefonu konusunda öğrencilerimizin rızası dışında fotoğraf çekimi, video çekimi yapmalari nedeniyle cep telofonu getirilmesi konusunda hiç bir gerekçe kabul edilmemektedir. Öğrencimizin iletmesi gereken önemli bir durum olduğunda okul idaresine gelerek okul idarecilerimizin telefonuyla arama yapabilmekte iken, öğrencimize ulaşılmak istendiğinde ise okul telefonu (713 13 51) ile bilgi ulaştırılabilmektedir.)

31.12.2021 300