Öğrencilerimize Yönelik Rehber Öğretmenlerimiz Tarafından LGS Öncesi Online Toplantı Yapılacaktır

Öğrencilerimize Yönelik Rehber Öğretmenlerimiz Tarafından LGS Öncesi Online Toplantı Yapılacaktır

Okul rehber öğretmenlerimiz Şule Yıldızhan ve Sibel Bircan tarafından  öğrencilerimize  yönelik  1 Haziran Salı akşamı saat 21.00'da 8A/8B/ 8C sınıfları için, 2 Haziran Çarşamba akşamı saat 21.00 'da  8D/8E/8 F sınıfları için   digital ortamda LGS öncesi son taktikler ve stresi azaltma üzerine bilgilendirme semineri yapılacaktır. Öğrencilerimizin katılımlarını mutlaka bekliyoruz.

02.06.2021 444

8/A-B-C Sınıfındaki öğrencilerimize yönelik Bugün (01.06.2021) saat 21.00'de;
8/D-E-F Sınıfındaki öğrencilerimize yönelik Yarın (02.06.2021) saat 21.00'de
Dijital okul platformu üzerinden Online olarak okul rehber öğretmenlerimizce yapılacak motivasyon ve bilgilendirme seminerlerine ÖĞRENCİLERİMİZİN katılımını önemle hatırlatırız. 


1. Öğrencimiz sınava gelirken  TC Kimlik kartı (fotoğraflı/fotoğrafsız farketmez) MUTLAKA yanında bulundurulacaktır. Kimlik belgesi yanında olmayan öğrenci sınava alınmayacaktır.
2. Yanında sadece Kalem, Silgi, Kalemtraş, Uç ve şeffaf şişede su bulundurabilecektir. Sınav Giriş Belgesi OLMAYACAKTIR
3. Sınav giriş belgeleri Mühürlü, ONAYLI olarak okul idaresinde öğrencilerin sınav sıralarında hazır olacağı için öğrenciler sınav giriş belgesi çıktısı getirmemelidir.
4. Sınav günü en geç 08.50'de okulda olunmalıdır. 1. Oturum için 09.00' öğrenciler sınav salonlarına alınmaya başlanacaktır.
5. Öğrencilerin cep telefonu ile okula gelmesi kesinlikle YASAKTIR. Acil bir durum olursa okul idaresi telefonlarıyla velilere ulaşılacaktır.
6. 1. ve 2. sınav oturumu arasında 45 dakika olduğundan 11.10'a kadarki sürede, velilerimiz öğrencimiz için aparatif getirip bahçe girişinde teslim edebilir. Velilerimizin okul bahçesinden içeriye girişi kesinlikle YASAKTIR.
7. Sınav oturumları başladıktan 15 dk. 'ya kadar öğrenci sınava alınacak, 15. dakikadan sonra gelenler sınava alınmayacaktır.
8. Öğrenci HES Kodu okul idaresine veya sınıf rehber öğretmenine sınavdan 2 gün önce mutlaka bildirilmelidir.

GAYRET, AZİM VE ÖZVERİYLE DERSLERİNE ÇALIŞAN DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.