Merkezi Sinav (LGS) Duyurusu

Merkezi Sinav (LGS) Duyurusu

Değerli Velilerimiz,

Sınavdan önce ve sınav bitiminde öğrencilerimizi kapının önünde sağlığımız için sosyal mesafe kurallarına uyarak ( en az 1  m ) yığılma oluşturmayacak şekilde bekleyiniz. Öğrencilerimiz sınav tamamlanana kadar dışarıya çıkarılmayacaktır. Bu nedenle sınavın bitişine yakın bir saate kadar daha uygun bir yerde bekleyebilirsiniz. Sevgili  Yavrularımız Sınav Süresince En Kıymetli Emanetimizdir. Endişe Etmeyiniz. 

SINAV BAŞLAMA SAATİ: 9:30 (öğrencilerimiz saat 09.00 dan itibaren salonlara alınmaya başlayacaktır.)

SINAV BİTİŞ  SAATİ: 12:50

Sosyal mesafe olan en az 1 metre, 3-4 adım kuralına lütfen dikkat ediniz. Maske takınız ve maskenizi çıkarmayınız. Sağlığınızı önemsiyoruz. Lütfen bu önlemlere uyunuz. İyi günler diliyoruz.

 LGS Sınavında,

 1.Oturum 50 soruluk sözel alandan oluşuyor ve süresi 75 dakikadır.(1.Oturum Türkçe,TC İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Yabancı Dil)

1.Oturum   

Başlama Saati : 9:30

Bitiş Saati.        :10:45

 

2.Oturum 40 soruluk Sayısal alandan oluşuyor ve süresi 80 dakikadır. (2.Oturumda, Matematik ve Fen Bilimleri derslerinden sorular yöneltilecektir. )

2.Oturum

Başlama Saati: 11:30

Bitiş Saati.       : 12:50

 

Değerli Öğrencilerimiz...

Sınava gelirken yanınızda sadece Kimlik, Kalem, Kalemtraş, Silgi ve Su haricinde başka bir şey bulundurmayınız. Belirtilenler haricinde bir metaryel bulundurmanız durumunda sınavınız geçersiz sayılacağı için lütfen cep telefonu, elektronik alet, takı vb yanınızda bulundurmayınız. Okul Aile Birligimizce 1.oturum sözel sınavı sonrasında kek ve su ikram edilecektir. Sınav arasında 1.Sınav oturumu hakkında yorum yapmamanızı, hiç konuşmamanizi öneriyoruz. 

LGS SINAVINDA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DILERİZ

 

19.06.2020 716

19-06-2020