Karantina Süreci, Devam-Devamsızlık, Kilik-Kiyafet Bilgilendirmesi

Karantina Süreci, Devam-Devamsızlık, Kilik-Kiyafet Bilgilendirmesi

Değerli velilerimiz, kıymetli ogrencilerimiz;

Covit-9 tedbirleri alınarak kademeli olarak 8.sınıflarımız egitime-ögretime baslamis okup, 2 kasım tarihi itibariyle de 5.sınıflarımız başlayacaktır.

Öğrencisini yüzyüze eğitim için göndermeyi düşünmeyen velilerimizin okul idaresine dilekçe vermesi gerekmektedir. Dilekçe örneği ekte sunulmuş olup, ayni zamanda okul idaresinden de tedarik edilebilinecektir.

Ayrıca aile fertlerinden birinde covit-19 belirtisi veya pozitif vaka görülmesi durumunda öğrencilerimizin sağlık güvenliği için okul idaresine bilgi verilmesini ve karantina sürecinde öğrencimizin okula gönderilmemesini önemle rica ederiz.

Öğrenci yaş uygunluğu, genel ahlaki değerlere uygun olması halinde Okul Kıyafetinin mecbur tutulmadığı bilgisini daha önce duyurmuştuk. Ancak son haftaki gözlemlerimiz neticesinde öğrencilerimizin kurallara uymayan (kısa badi, tayt, şort,yırtık kot vb.) ile okula geldiği gözlemlenmiş olup, uyarılarımızın dikkate alınmaması durumunda okul kıyafeti mecbiriyet kuralı getirileceginin bilinmesini rica eder, siz değerli velilerimizin hassasiyet göstermenizi önemle rica ederiz.

29.10.2020 5189

Covid-19 Nedeniyle öğrencisini okula göndermek istemeyen veliler için dilekçe örneği için meb_iys_dosyalar/45/10/257606/dosyalar/2020_10/29161407_Mazeret_Dilekcesi.docx