Kan Bağışı Kampanyasına Bekliyoruz

Kan Bağışı Kampanyasına Bekliyoruz

Değerli velilerimiz, malumunuz üzere geçen cuma günü yaşamış olduğumuz, 114 kişinin hayatını kaybettiği 1035 kişinin yaralandığı İzmir depremi sonrası siz kan bağışçılarımız sayesinde kan ihtiyacı olan her hastaya yetişilmiş ve hiçbir hasta mağdur edilmemiştir. Fakat kan stoklarımız Kritik Seviyelere inmiştir. Bu elim deprem felaketi bize gösterdi ki her türlü afete hazırlıklı olmalıyız ve yaşayarak gördük ki bu afetlerin yaralarını hep birlikte hareket ederek sarabiliyoruz. 

Rutin kan ihtiyacı olan Lösemi vb hastalarımıza, Kaza vb acil ihtiyacı olabilecek hastalarımıza, Deprem vb afetlerle oluşabilecek kitlesel kan ihtiyaçlarına cevap verilebilmesi için düzenli Kan Bağışında bulunmalı ve çevremizi teşvik etmeliyiz.

Bu nedenle Kritik seviyedeki kan stoklarının artırılmasına her zaman olduğu gibi SALİHLİ olarak en yüksek katkıyı sunmak amacıyla..

12 Kasım Perşembe Günü 50. Yıl Ortaokulu Spor Salonunda Kan Bağış Kampanyası Düzenlenecektir.

Katılmanızı ve Çevrenize Duyurarak Katılmaya Teşvik Etmenizi Önemle Rica Ederiz.

 

 

Virüsle ilgili kaygılar oluşabilir belki şunu da bilmenizi ve duyurmanızı rica edeceğim. 

Kan bağışının yapılacağı Spor salonu bir gün öncesinde baştan aşağı dezenfekte edilecektir. 

Zaten kan bağışı esnasında kullanılan bütün malzemeler kişiye özeldir. Bağışçının yanında poşetinden çıkarılır kullanılır. Maskeler takılıdır ve bugüne kadar Kızılay Kan bağışı kaynaklı hiçbir bulaş olmamıştır. 

Görevli personelin düzenli olarak Covid testleri yapılmaktadır.

10.11.2020 655

10-11-202010-11-2020