Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var Projesi Start Aldı.

Milli Egitim Bakanligimiz ve İHH isbirligi ile ülkemiz genelinde başlatılan kampanyaya bir destek te okulumuzdan...

Kampanya hakkinda bilgi veren okul müdürümüz Muhammet M.Demir;

Ogrencilerimizu siniflarinda ziyarrt ederek, Ayda bir gün harçliklarinizdan ayiracaginiz 1 tl ile sinifinizin 1 yetim kardesi olacagi ve o yetim kardesinizin 1 yillik giderine destek olacakları bilgisini paylasilmasi üzerine, ogrencilerimiz sınıflarından seçtikleri iyilik melekleri temsilcisine harcliklarindan 1 tl vererek kampanyaya hemen başladıklarını belirtti.

Onlarin gozlerindeki o şefkati, o merhameti, o yardim etme istegini görünce cok duygulandigini ve tum öğrencileriyle bir kez daha gurur duydugunu ifade etti.

8/D Sinifindan 2 öğrencimiz tarafindan 2 hafta once başlatılan, 12 Mart tarihinde sonuclandirilan " Losemi Hastasi Cocuklara Oyuncak Alıyoruz" kampanyasiyla toplanan 501.25 krş ile 1 koli oyuncak alınarak, Ege Üniversitesi bunyesinde faaliyet gösteren stk ya kargo ile yolladiklarini, Yine

20 Mart tarihinde kizilay ile isbirligi ve velilerimizin destegiyle en az 450 unite kana ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Milli Egemenlik Ortaokulu´nun egitim-ogretimdeki basarisini sosyal sorumluluk faaliyetleriyle taclandirdigini bildirdi.

22.03.2018 438

15-03-201815-03-201815-03-2018