Haftalık Ders Zaman Çizelgesi

Haftalık Ders Zaman Çizelgesi


     Okul bahçesine ve bina içine hiçbir velimiz (anahtar, kitap teslim ivb. gerkçelerle dahi olsa) alınmayacak olup, öğretmen randevuları için öncelikle sınıf rehber öğretmenine bilgi verilerek, görüşme yapılacak öğretmenin boş zamanında vereceği randevuya göre öğretmen görüşmesi yapılabilecektir. Okul idaresiyle yapılmak istenen görüşmeler için güvenlik kulubesinden ziyaretçi yaka kartı almak zorunlu olacaktır.

     Hiçbir öğrencimiz okula cep telefonu veya cep telefonu özellikli kol saati getiremeyecektir. Öğrenci velisi tarafından okul idaresine sunulacak dilekçe ile okula telefon getirmesine (öğrenci işlerinden sorumlu okul idarecisine kapalı konumda, okul girişinde teslim etme ve 15.40'da geri teslim alma şartıyla) izin verilebilecektir.
Sunulan dilekçedeki mazereti okul iaresince uygun bulunmayan ve disiplin kurulunca kınama cezası verilen öğrencilerin telefon getirmesine izin verilmeyecektir.

     Okula Öğrencilerimizin oklul giriş çıkış saatlerine riayet etmelerini, özellikle de pazartesi günü saat 08.30'da okulda hazır bıulıunmalarını özellikle rica ederiz. Öğretmenden sonra derse gelen öğrenci  bir kez okul idaresince derse kabul belgesi verilecek olup, alışkanlık haline getiren öğrenciler disiplin kuruluna sevk edilecektir. 

09.09.2023 2807

09-09-2023