Eskişehir Gezi Duyurusu

BİLGİLENDİRME:

-Okulumuz gezi kulübü tarafından organize edilen Eskişehir gezisi 11Mayis Persembe günü gerçekleştirilecektir.

-Planlanan geziye 88 öğrenci katılacak olup,gezi boyunca öğrencilerimize 1 idareci,3 ogretmen ile birlikte 2 rehber eşlik edecektir.

-Gezi için bu gece saat 01.30.da geziye katılacak tüm öğrencilerimizin okul önünde hazir olması gerekmektedir.

-Gezi için inme ve binme noktası okulumuz olarak belirlenmis olup,haricinde herhangi bir noktadan öğrenci alma ve teslimi yapılmayacaktır.

-Gezi boyunca sabah kahvaltısı,ögle yemeği,müze ve ören yeri giris ücretleri okulumuz tarafından karşılanacaktır.

-İhtiyaç duyulması halinde aksam yemeği öğrencilerimize ait olup,bununla ilgili ve özel harcamaları için  öğrencilerimizin yanında harçlık bulundurması tavsiye edilmektedir.

-Gezi günü Eskisehir'de havanın  21  derece civarında ve yer yer hafif yagmurlu olması beklendiginden öğrencilerimizin hava durumuna uygun giyinmesi gerekmektedir.

-Son olarak öğrencilerimizin oturma düzeni ve binecekleri arac plakaları aşağıda paylaşılmış olup,belirtilen oturma düzenine göre hareket  etmeleri olası karışıklıkları önleyecektir.

-Eskisehir'den Salihli'ye tahmini varis saatimiz 00.00 olarak planlanmış  olup gidişata göre gerekli bilgilendirmeler yol boyunca yapılacaktır.

-Destekleri için tüm velilerimize teşekkür eder,öğrencilerimize keyifli geziler dileriz.

10.05.2023 186

10-05-202310-05-2023