Eğitimde Öncü, Öğretimde Zirve

Her zaman basarida zirveyi hedefleyen, ögrencileri icin en iyi fiziki sartlari hazirlayan, okul yonetimi-veli-öğretmen-ögrenci dörtgeninde sorunlara çözüm üreterek başarı çıtasını yükselten okulumuz bu yil da yine zirvede yer aldi.

22 öğrencilerimizin PYBS başarılı olması, 31 öğrencimizin Merkezi sinavla Ohrenci alan ortaöğretim kurumuna yerleşmesi, LGS basarisi i 1 puan artirarak 373 puana ulasmasi, 1 Yıl icinde 25 projeyi aynı anda yürüterek basarisinin tesaduf olmadığını gostermesi anlaminda ilcemizin en cok ragbet gören ortaokulu olarak basarili bir yılı daha tamamlamıştır.

Yedi hedef 25 Öğrencimizin PYBS başarılı olmasi,  35 Öğrencimizin Fen ve Proje Okuluna Kazandirilmasi, 375 LYS Basari Ortalamasına ulaşması olarak belirlenmiş ve planlı çalışmalara başlanmıştır

DYS kapsaminda 139 kurs sınıfının açılması, 80 farkli dersten Seçmeli ders açılması ile hedeflere ulaamak icin start verilmistir.

03.10.2019 310

03-10-2019