DYK ve Uzaktan Eğitim Süreci Açıklaması

Değerli velilerimiz, kıymetli öğrencilerimiz...

Uzaktan Eğitimin gerçekleştirileceği eba'da guncelleme/düzenleme çalışmaları nedeniyle aktif olmamasından dolayı uzaktan eğitim ders planlaması yapılamadığı için p.tesi ve salı günü uzaktan eğitim, 8.sınıflarımız için Destekleme ve Yetiştirme Kursu yapılamayacaktır. ORTAOKUL EBATV'in velilerimizin desteğiyle öğrencilerimiz tarafından takip edilmesini rica ederiz.

Sistem aktif hale geldiği an okul idaresi olarak ivedi sekilde çalışma ve planlama yapılarak tüm sınıflarımıza uzaktan eğitim/canlı sınıf uygulaması ve 8.siniflarimizin DYK programlarak başlatılacak ve program yine okul web sitemizden sizlere duyurulacaktır.

Covit-19 salgının bir an once son bulmasını niyaz eder, Temizlik-Maske-Mesafe kurallarına uyulmasini rica ederiz.

30.08.2020 1573