Devam-Devamsızlık Takip, İş ve İşlemleri

Değerli velimiz;

Öğrencimizin okula devamı esas olup, devam etmediği günler sınıf rehber öğretmeni aracılığıyla sms sistemimize kayıtlı olan veli telefonundan mesaj olarak bilgi verilmektedir. (okulların bu hizmeti sunmasının zorunlu olmadığının bilinmesini isteriz.
İzin verme yetkisi (belge) okul idaresine ait olup, devamsızlık sonrasında izin iş ve işlemi yapılmaz.
Öğrencimizin okula gelmediği gün için geçerli mazeretini gösterir belgeyi (hastane ve sağlık ocağından alınan sevk-rapor ve okul izin belgesi) süresi içinde okul idaresine vermekte mükellefiyet veliye aittir. Geçmiş gün devamsızlıklarının silinmesi şeklinde hiçbir dilekçe dikkate alınmamakta olup, geçmişe yönelik sevk ve sağlık raporu haricinde hiçbir işlem yapılmamaktadır.

14.07.2023 266