Canlı Sınıf Uygulaması Kurulumu

Canlı Sınıf Uygulaması Kurulumu

Canlı ders yayınlarının yapıldığı eba canlı sınıf uygulamasına öğrencilerimizin katılımının neredeyse sınıfın yarısının katılım gösterdiğini üzülerek tanık olduk. Bakanlığımızın gayretleriyle oluşturduğu bu uygulamaya, öğretmenlerimiz özveri ve gayretle destek sunarken öğrencilerimiz evlerinde olduğu bu dönemde takip etmemesini tek izahlarla anlayışlı olabiliyoruz. "uygulamayı yükleyememe, haberdar olamama" okulumuz web sitesi, sosyal paylaşım sayfaları ve whatsapp guruplarinda haberdar ettiğini biliyoruz. Tek bahane kalıyor... onun içinde yardıma desteğe hazırız. 

Canlı Sınıf Uygulaması ile ilgili görselli kurulum anlatımı aşağıdaki linkte paylaşılmış olup, özellikle 8.sinif öğrencilerimizin zamanını iyi değerlendirmesini önemle rica ediyoruz.

Sloganımızı Hatırladınız mı?

"Eğitimde Öncü, Öğretimde Zirve" okulumuz için sadece slogan değil ayni zamanda vizyon ve misyon'dur.

eba canlı sınıf uygulamaları,  öğretmenlerimiz tarafından günlük ders takipleri, soru-cevap çalışmaları, yarışmalar, etkinlik ve ders anlatım videoları ile farklı ve örnek çalışmaları ile öncülük etmeye devam ediyor... bizler çalışıyoruz çünkü öğrencilerimiz herşeyin en iyisini hak ediyor

18.04.2020 744

eba canlı sınıf uygulaması kurulumu görseli ekte sunulmuştur.

18-04-202018-04-202018-04-2020