Bursluluk Sınavında Başarılı Olan Öğrencilerimizin Dikkatine

2022 yılı Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavına girerek BURSLULUK Sınavını Kazanan Öğrencilerimizin Yapması Gerekenler:

1: Burs ödemeleri PTT işyerlerinden hak sahiplerine imza karşılığı ve ibraz edilen kimlik fotokopisi alınarak elden teslim edilecek olan TC kimlik numaralarına tanımlı PTT Kartları ile yapılacaktır.
2: Ödemeler sadece hak sahibine yapılacak olup, hak sahibini temsil eden veli, vasi, kayyım ve vekiline ödeme yapılmayacaktır.
3: Ödemeler için öğrenci, veli, vasi, kayyım ve vekil tarafından herhangi bir hesap açtırma işlemi yapılmayacaktır. Burslar her ayın 25 inde PTT işyerlerine öğrenci adına (Her Ay 663,87tl) ulaştırılacaktır.
4: PTT kartını kaybeden öğrenciler 2 nci kartı ücretsiz olarak, 3 üncü kartı ise BDDK tarafından belirtilen ücret ödenmesi kaydıyla kimlik ibrazı ile herhangi bir PTT işyerinden temin edebilecektir.
5: Kart dağıtım ve burs ödeme süreçlerinde okul, ilçe ve il müdürlüklerince herhangi bir işlem tesis edilmeyecektir.

29.09.2022 521