Bursluluk Sınavı Bilgilendirmesi

Sınav, 3 Eylül 2023 Pazar günü Türkiye saatiyle 10.00'da başlayacak.

Öğrenci yanında kimlik, kalem, silgi, su bulundurması gerekmektedir.

Sınav giriş belgesi istenMEyecek olup. sınav salonlarında okul müdürlüklerince hazir bulundurulacaktır.

Sınav sonuçları, 22 Eylül 2023 tarihinde "www.meb.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek.

Kılavuz için tıklayınız.

SINAV GİRİŞ YERİ VE BELGESİ

•Öğrencinin sınav giriş yeri, salonu, sıra numarası, alacağı sınav tedbir hizmeti gibi bilgiler sınav tarihinden en az 7 gün önce http://www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır.
•Fotoğraflı sınav giriş belgesi elektronik ortamda okul müdürlükleri tarafından alınıp, mühürlenerek onaylandıktan sonra öğrencinin sınava gireceği salon ve sırada hazır bulundurulacaktır.
•Fotoğraflı sınav giriş belgesinde öğrencinin kimlik bilgileri ile sınava gireceği sınav bölgesi (il/ilçe), bina, salon ve sıra bilgileri yer alacaktır.

Öğrenci, fotoğraflı sınav giriş belgesinde yer alan sınav bölgesinde, binada, salonda ve sırada sınava girecektir.

• Öğrenci yanında mutlaka kimlik, kalem, silgi ve su bulunduracaktır..

Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

22.08.2023 1100

08-06-2023