Bursa Gezi Duyuru ve Bilgilendirmesi

Bursa Gezi Duyuru ve Bilgilendirmesi

BİLGİLENDİRME:

-Okulumuz gezi kulübü tarafından organize edilen Bursa gezisi 25 Nisan Sali günü gerçekleştirilecektir.

-Planlanan geziye 88 öğrenci katılacak olup,gezi boyunca öğrencilerimize 1 idareci,3 ogretmen ile birlikte 1 rehber eşlik edecektir.

-Gezi için yarın gece(Pazartesiyi salıya baglayan gece)saat 01.30.da geziye katılacak tüm öğrencilerimizin okul önünde hazir olması gerekmektedir.

-Gezi için inme ve binme noktası okulumuz olarak belirlenmis olup,haricinde herhangi bir noktadan öğrenci alma ve teslimi yapılmayacaktır.

-Gezi boyunca sabah kahvaltısı,ögle yemeği,müze ve ören yeri giris ücretleri okulumuz tarafından karşılanacaktır.

-İhtiyaç duyulması halinde aksam yemeği öğrencilerimize ait olup,bununla ilgili ve özel harcamaları için  öğrencilerimizin yanında harçlık bulundurması tavsiye edilmektedir.

-Gezi günü Bursa'da havanın  21  derece civarında ve yer yer hafif yagmurlu olması beklendiginden öğrencilerimizin hava durumuna uygun giyinmesi gerekmektedir.

-Son olarak öğrencilerimizin oturma düzeni ve binecekleri arac plakaları aşağıda paylaşılmış olup,belirtilen oturma düzenine göre hareket  etmeleri olası karışıklıkları önleyecektir.

-Bursa'dan Salihli'ye tahmini hareket saatimiz 20.30 olup gidişata göre gerekli bilgilendirmeler yol boyunca yapılacaktır.

-Destekleri için tüm velilerimize teşekkür eder,öğrencilerimize keyifli geziler dileriz.

24.04.2023 159