Aile Okulu Projesi Eğitim Kursu Okulumuzda Başlıyor

Halkeğitim merkezli yürütülen proje ile velilerimize aile okulu ile sosyal duygusal beceri gelişimi, aile içi iletişim becerileri, akran ilişkileri, bilinçli ve güvenli teknoloji kullanımı, çatışma ve stres yönetimi, bağımlılık, ahlaki gelişim, sağlıklı beslenme ve fiziksel aktivite vb. alanlarda velilerimize eğitim verilecektir. Daha önce başvuruları alınan velilerimize 08.12.2022 tarihinden itibaren pazartesi ve perşembe günleri 17.00 ile 19.00 saatleri arasında B/Blok Öğretmenler Odasinda, Volkan KAZ öğretmenimiz tarafından eğitimler veilecektir. İlk hafta ek kayıtlar alınacak olup eğitim kursumuz 8 hafta sürecektir. Kursa katılan velilerimize halk eğitim merkezi tarafından belge takdimi yapılacaktır.

Aile Okulu Projesi Nedir?

Covid-19 salgınının günlük yaşam tarzını değiştirmesi sonucu artan kaygı, uzaktan eğitim çalışmaları nedeniyle öğrencilerin okuldan uzak kalmaları sonucu okula karşı tutum ve algıların olumsuza dönmeye başlaması, sosyal ve duygusal gelişimin yavaşlaması, öğrencilerin kamu politikalarının uygulanma hizmetinden mahrum kalmaları, salgın sürecinde aile bireylerinin evde televizyon, bilgisayar, telefon ve internette geçirdikleri sürenin artması ve aile içi muhabbet ve sorumluluğun azaldığının tespit edilmesi vb. ortaya çıkan sorunları öğretmen, veli ve öğrenci işbirliği ile aşabilmek, bu sorunlarla baş edebilmenin yollarını hep birlikte bulabilmektir. Daha Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.

07.12.2022 878

KATILIMCI LİSTESİ