5.Sınıflara Uygulanan Sınav Sonucu Açıklandı.

Sınıfların eşit başarıya sahip olması, Yabancı Dil Sınıfını tercih-istek belirleme, hazır bulunuşluluk düzeyini görme vb. gerekçelerlerle gerçekleştirdiğimiz sınav sonucu aşağıda belirtilmişir. Listede adı olmayıp sınav sonucunu öğrenmek isteyen velilerimiz okul idaresine gelerek sınav sonuçlarını öğrenebilecektir.

5.sınıf şube listeleri Z sistemine (yabancı dil ağırlıklı proje sınıfları kendi içinde- Normal eğitim verilen sınıflar kendi içinde) göre belirlenerek, sınıf rehber öğretmenleri de açıklanarak cuma günü saat 11.00 de okul web sitemizden duyurulacaktır.

Not: Yabancı Dil Ağırlıklı Proje Sınıfında eğitim görecek aşağıda adları yazılı öğrenci velilerimiz 08.09.2022 Perşembe günü saat 12.00 de Milli Egemenlik Ortaokulu Okul Aile Birliği Konferans Salonunda Yapılacak Bilgilendirme toplantısına katılmalarını önemle hatırlatır/rica ederiz.

07.09.2022 3160

07-09-202207-09-2022