5.Sınıf Öğrenci Kayıtları e-okul Sisteminden Adrese Dayalı, Otomatik Olarak Gerçekeştirilmektedir.

Okulumuza gelerek veya telefon ile ulaşarak 2021-2022 eğitim öğretim yılı için kayıt yaptırmak isteyen velilerimizin olması üzerine okul idaresince aşağıdaki bilgilendirme yayınlanmıştır.

31.05.2021 1182

Değerli aday öğrenci velimiz; 2020-2021 eğitim-öğretim yılı tamamlanmamış olup, okul kayıtları e-okul sistemi üzerinden adrese dayalı olarak otomatik olarak gerceklestirilmektedir.

Daha önceki yıllarda Milli Egitim Bakanlığımızca Temmuz ayı içerisinde  sınıf atlama/geçme işlemleri yapılarak, adrese dayalı kayıt işlemleri yapılarak e-okul'dan öğrenilmektedir.

Ayrica adres bölgesindeki okul tarafından kesin kayıtlar yapılınca da öğrencinin e-okul kısmına işlenmektedir.

Temmuz-Ağustos aylarında okul web sitemizi ziyaret ederek daha detaylı bilgi edinebilirsiniz... Kamuoyuna Saygılarımızla

Okul Yönetimi