30.09.2022 Tarihli Tören Duyurusu

30.09.2022 Tarihli Tören Duyurusu

ͼ- Öğrencilerimiz ile gönderilen "sosyal medya veli izin belgesi" okunarak velimizce uygun bölüm işaretlenip, imzalanarak p.tesi günü sınıf rehber öğretmenine öğrencimiz tarafından teslim edilmesi gerekmektedir.
ͼ- DYK kurlarımız 3 ekim tarihi itibariyle başlayacak olup, web sitemizde yayınlanacaktır.
ͼ- Koridar, Merdivenlerde başka öğrencilere zarar vermeden itişmeden inilip, çıkılmasını özellikle küçük sınıflardaki öğrencilere karşı daha da duyarlı olunmasını rica ederiz.
ͼ- Ekim ayı itibariyle kılık-kıyafet, saç (farklı veya değişik boyalı olmayacak), uzun tırnak, makyaj yapılmaması, küpe ve bilezik vb ile okula gelinmemesini, ekim ayına kadar sözlü uyarılar yapılmış olup, bu aydan sonra tutanak tutularak disiplin iş ve işlemleri başlatılacaktır.
ͼ- Wc'lerde bulunan el havlusu, tuvalet kağıtlarının kullanımdan sonra giderlere değil, çöp kovalarına atılmasını; ayrıca velilerimizin tuvalet adabı konusunda gerekli bilgilendirmeyi yapmasını önemle rica ederiz.
ͼ- e-okulda kullanılmak üzere fotoğraf çekimi yapılacak olup ilerleyen haftalarda web sitemizde fotoğraf çekim günleri yayınlacaktır. Öğrencilerimizin okul kıyafetleri temiz ve düzenli şekilde fotoğraf çekimine gelmeleri konusunda özen gösterilmesini rica eder, 10 tl karşılığında 4 vesikalık fotoğraf verilecektir.
ͼ- Unutulan ve kayuıp eşya, anahtar, araç ve gereçler için öğrenci işleri idari müdür yardımcısı odasına uğranması gerekmektedir.

30.09.2022 321

05-10-2022