2.Nakil Dönemi (SON) Başladı

Degerli Velilerimiz, Tercih danışmanlığı hizmeti daha önce sunulduğu için tercih danışmanlık hizmeti sunulmayacaktır.

2. ve son nakil dönemi 17-21 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleştirilecektir.
Başvurular tercih döneminde olduğu gibi e okul üzerinde veli ve öğrenci tarafından gerçekleştirilecektir. Herhangi bir okula yerleşmiş öğrenciler de nakil isteğinde bulunabilecek olup, daha önce yerleştiği okul hakkı sakldır.
Herhangi bir okula yerlesememis öğrencilerimize faydası olması  amacı ile
Salihli Anadolu lisesi 92.7,
Türk Birliği Anadolu Lisesi 89.3
Merkez Anadolu Lisesi 73.2
Not Ortalaması ile son öğrencisini almistir. Nakil döneminde tercih yapılırken bu bilgilerin göz önünde tutulması gerekmekte olup özellikle hiç bir okula yerlesememis  öğrencilerin yerleşme ihtimali olan okullar arasından  tercih yapmaları çok önemlidir.

Önemli: Tercih işlemleri e-okul üzerinden yapılacağı için okula gelinmeyecek, tercih işlemi gerçekleştirildikten sonra onay için okula gelinmesi gerekmektedir.

17.08.2020 458

01-08-2020