29 Aralık Tarihli Tören Duyuru/Bilgilendirmesi

29 Aralık Tarihli Tören Duyuru/Bilgilendirmesi

˃ Ortak sınavlara katılmayan öğrenciler mazeret belgelerini (sevk-rapor) en geç 5 iş günü içinde okul idaresine sunmakla yükümlü oldukları için, MEB 6.sınıf matematik ve 7.sınıf türkçe İL MEM ortak sınavlarına mazereti nedeniyle katılamayan öğrencilerimiz 03.01.2024 tarihine kadar mazeret belgelerini okul idaresine (öğrenci işleri) teslim etmekle zorunludur. Mazeretsiz sınava katılmayan ve mazeret belgesini sunmayan öğrencilerin not hanesine "G" yazılacak ve 0 "sıfır" almış olacaktır.

˃ Geçmiş tarihler için okul idaremizce izin belgesi verilmez. Öğrencisinin mazereti olan velimiz mazeret günü öncesi veya aynı gün okul idaresinden imzalı belge talep edebilir ( en fazla toplamda 15 gün izin verilir.)

˃ Hafta içi  okul pantolunu (kirlenmesi-yırtılması) farklı gerekçelerle giyemeyen öğrencimiz mazeretini okul idaresine bildirerek en fazla 2 gün süreyle ve okul eşofmanı olması şartıyla okula eşofman giyebilir. Beden eğitimi derslerinde okul eşofmanı giymek zorunludur. 

˃ Koridorlarda kapı çarpma kazası yaşanmaması için güvenlik gereği iki sarı çizgi arasında yürünmesi gerekmektedir.

˃ Okul kıyafetlerinin haftasonu yikanmasini, öğrencimizin beden eğitimi derslerine okulumuz eşofmanı ile gelmesi gerektiğini hatırlatırız.

˃ 2024 yılında milletimize ve insanlığa huzur getirmesini; zulüm ve savaşların son bulmasını temenni eder, Yeni yılın öğrenci, öğretmen, velilerimize ve halkımıza sağlık, afiyet ve mutluluk vermesini Canab-ı Allah'tan niyaz ederiz.

29.12.2023 304

29-12-2023