27 Kasım Tören Duyurusu

♦ 01.12.2023 Cuma günü Filistin'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek, Gazze'deki İsrail zulmü altında yaşayan insanlara yardım ederek onların yaşam koşullarını iyileştirmek ve dayanışma göstermek amacıyla değerler eğitimi kapsamında ilgili kulüp ve okul aile birliğimiz öncülüğünde öğrencilerimizin de desteğiyle "Gazze için KERMES" etkinliği düzenlenecektir. Tüm velilerimizden kermes etkinliğimize maddi-manevi, destek ve katılım bekleriz.

♦ Okulumuz Öğrenci işleri Müdür Yardımcıları Sevim Yavuz Hanım 5.-6.siniflar, Murat Koç Bey 7.-8.sınıflar e-okul iş ve işlemlerinden yetkilidir.

♦ Okul sınırları içinde çevre kirliliğine sebebiyet vermesi ve olası kazalara önlem amaçlı okula konfeti getirilmesi ve kullanılması yasaktır.

♦ Her sınıfımızda günlük öğrencli listesi sırasına göre (sınıf içi) sorumlu öğrenci uygulaması başlatılmıştır.

♦ 6. ve 7. sınıflarımızda ayrıca okul nöbetçi uygulaması vardır. Okul nöbetçisi öğrencimizin "okul kıyafetiyle" okula gelmesi zorunludur

27.11.2023 1051

28-11-2023