26 Mayıs Tarihli Tören Duyurusu

→ Okulumuz öğrenci etkinlikleri, faaliyetlerimiz, okulumuzu ve çevremizi güzelleştirme çalışmaları ve sınıf fotoğraflarının olduğu; kar amacı olmayan, reklam içermeyen dergimizin maliyetini karşılamak amaçlı öğrencilerimizin okul dergimize destek olma, sahip çıkma, andaç olarak görerek ücreti mukabilinde(30 tl) alınmasını özellikle değerli velilerimizden önemle rica ederiz.

→ 29 Mayıs Pazartesi günü okullar tatildir.

→ 2023-2024 eğitim öğretim yılından itibaren kullanılmaya başlanacak olan yeni okul kıyafetlerimizin örnekleri  A/Blok bina girişinde ve web sitemizde yayınlanmıştır.

→ Değerli öğrencilerimiz; okulun son gününe kadar kılık-kıyafet ve okul kuralları geçerlidir.

→ 5.ve 8.sınıflar kermes etkinliğinden elde edilen gelirin yarısı olan 6358 lira, OAB 6. Karar tutanağının 5. maddesi gereği AFAD Depremzede hesabına aktarılmıştır.

→ 30 Mayıs salı günü 6. ve 7. sınıflar kermes etkinliği gerçekleştirilecektir.

26.05.2023 1188