15.09.2023 Tarihli Cuma Tören Duyurusu

15.09.2023 Tarihli Cuma Tören Duyurusu

► 18 Eylül tarihi itibariyle tüm öğrencilerimizin okul kıyafetiyle okula gelmesi gerektiğini hatırlatırız. Kıyafet kuralına uymayan ve özellikle Bayrak Törenine katılmayan öğrenciler hakkında idari işlem başlatılacaktır.

► Öğle yemeği hizmeti almak isteyen öğrenci velilerimizin, okul kantin işletmecisi Nazmi YAMAN Bey ile irtibata geçmesi gerekmektedir.
► Akran zorbalığı disiplin suçu olup, özellikle büyük sınıf öğrencilerimizin küçük sınıf öğrenci kardeşlerine merhamet duygusuyla, küçük öğrencilerimizin de büyüklerine saygılı davranarak iletişimde olmaları gerektiğini önemle hatırlatırız.
► Beden Eğitimi derslerine okulumuz eşofman altı (lacivert) ve gri tşört ile katılmaları gerekmektedir. Geçen yıl kullanılan eşofman ile de katılabilinecektir. Okul ve yaş düzeyine hiç uygun olmayan tayt, şort, pijamavari kıyafetlere kesinlikle izin verilmeyecektir.
► 26 eylül tarihinde 5.sınıf öğrencilerimize e-okul fotoğrafı (8 Adet 30 tl) ve tüm sınıflarımıza sınıf toplu fotoğraf çekimi  yapılacak olup öğrencilerimizin bakımlı ve okul kıyafetiyle hazır bulunmasınıı önemle rica ederiz.
► Farklı gerekçelerle öğrencimizin okul kıyafetini alamayacak durumda olan öğrenci velilerimiz ilgili komisyon ve okul aile birliğimize ulaştırılmak üzere durumlarını belirtir dilekçeyi okul idaresine verebilecektir.
► Okul eşyalarına zarar verilmemesini, özellikle WC kağıtlarının amacına uygun kullanılması gerektiğini hatırlatırız.
► Öğrencilerin BİT salgınına karşı en az hafta bir saç kontrolü yapılmasını, uzun saçlı öğrencimizin okula saçların bağlı gelmesi gerektiğini önemle rica ederiz.
► Okul bahçesine bisikletle girmek, park etmek yasak olup, okul dışında ise mutlaka kilitli tutulmasını hatırlatırız.


15.09.2023 1735