15.01.2024 Tarihli Tören Duyurusu

• Öğrencilerimizin; sınıfta sadece 1-2 öğrenci var, okulda ders işlenmiyor, yoklama da alınmıyor. Zaten arkadaşlarım  da gelmiyor vb. gerçekdışı bahanelerin dikkate alınmamasını, 1.dönemin son gününe kadar ders konularının işlenip, devamsizliklarin da e-okula işlendiğinin bilinmesini isteriz.

• 17.01.2023 tarihinde 5.ve 8.sınıf velilerimiz tarafından kermes etkinliğimiz gerçekleştirilecektir.

• Ders işlenişini, öğrencilerin dikkatini ve öğretmenimizin motivesini bozmamak adına, aşağıdaki görselde belirtilen ders saatleri içinde (Evde unutulan anahtarı vermek-almak, öğrenciye harçlık vermek, unutulan kitabı teslim etmek, hastane randevusuna götürmek vb. gerekçelerle) sınıftan alınmasına izin verilmeyeceğinin bilinmesini önemle bildiririz.

• Mücbir sebepler dışında karnelerin belirtilen zamandan önce dağıtımı yapılmayacaktır. Cuma günü 4.derste (Düzeltme) dağıtılarak, karne töreni saat 11.40'da gerçekleştirilecektir.

• Sabahtan (ilk 4 ders) beden eğitimi dersi olan sınıflarımız okulumuz beden eğitimi ders eşofmanı ile diğer öğrencilerimiz okul kıyafetiyle okula gelecektir.

• Karnesini gününde alamayan öğrencilerimiz, yarıyıl tatili (15 tatil) sürecinde okul idaresinden (öğrenci işleri) alabilecektir.

15.01.2024 1276

17-01-2024