13.01.2023 Tarihli Tören Duyurusu

13.01.2023 Tarihli Tören Duyurusu

► Geçerli mazereti (Sağlık raporu, İdari İzin Belgesi) ile yazılı sınavlara katılmayan öğrencilerimiz mutlaka eksik sınavlarını tamamlamak üzere en geç 16.01.2023 tarihine kadar ders öğretmeni ile görüşerek eksik sınavın uygulanmasını istemesi gerekmektedir.

► Okula okul kılık ve kıyafetine uygun biçimde gelinmesini önemle hatırlatırız. Hiç bir gerekçe ile serbest kıyafet ile okula gelinmeyecektir.

► 1.dönem Destekkeme ve Yetiştirme Kursları tamamlanmıştır. 2.dönem ilk haftası tekrar başlayacaktır.

13.01.2023 320

Önceki Haftalara Ait Duyurular:

√. Okula hangi gerekçe/sebeple olursa olsun (bıcak, falçata, kelebek vb.) kesici alet getirmek kesinlikle yasaktır. Teknoloji ve tasarım dersleri için sadece ders esnasında kullanmak amaçlı küçük ve oval makas getirilebilir.

√. Atık pil kampanyası başlatılmış olup, getirilen (en az 10 adet) piller yardımcı personel Halil Bey'e isim yazdırılarak teslim edilecektir.

√. Bina içlerine (A-B /Blok) ve sınıflara sıcak içecek ve kabuklu yiyecek götürmek, tüketmek kesinlikle yasaktır.

√. Son bir-iki hafta içinde bisiklet hırsızlık olayları yaşanmakta olup, bisiklet ile okula gelmeye mecbur olan öğrencilerimizin okul güvenlik kameraları görüş alanına bisikletlerin kilitli şekilde park edilmesini önermekteyiz. Emniyet tarafından bisikletin alınması veya bisiklet hırsızlık olayı yaşanması durumunda sorumluluk tamamen öğrenciye aittir

√. Okul önünde bulunan bisikletlerin yaya ve trafik akışını engellediği ve son zamanlarda yaşanan bisiklet çalınma olayları nedeniyle Emniyet Görevlileri (Trafik Polis) tarafından bu günden sonra okul önünde (yaya kaldırımı ve araç yolu) bulunan bisikletlerin kaldırılacağı ikaz-uyarısı yapılmıştır. 

√. Okula gelişlerde bisiklet yerine yürüyüş veya farklı ulaşım araçlarını öneririz. Daha önceden öğrenci yaralanma olayları yaşandığı için okul içine bisiklet-araç girişine izin verilmemektedir.

√. Okul saatleri içinde (09.00-12.20 ile 13.00-17.10) okul bahçesi dışına okul idaresi bilgisi ve izni dışında çıkış kesinlikle yasaktır.

. Okul içinde cips, kabuklu yiyecek ve okul kantininde satışı yasaklı ürünlerin özellikle öğle arası dışarıdan temin ederek okula getirilmesi yasaktır.

√. Tüm velilerimizden ricamız, anne-baba şefkatiyle öğrencilerimize yaklaşarak engelli insanların engeliyle şaka dahi yapılmasının hoş bir davranış olmadığı konusunda nasihatte bulunmalarını önemle rica ederiz. (özellikle 5.sınıf velilerimiz)

√. Tüm öğrenci ve velilerimizin ilköğretim Kurumları Yönetmeliği "Öğrencilerin olumsuz davranışları ve uygulanacak yaptırımlar MADDE-55" in okunmasını önemle hatırlatırız.

√. Okula verilecek dilekçelerde "web sitemiz-dökümanlar-idari evraklar-matbu dilekçe" de bulunan DİLEKÇEnin kullanılmasını önemle rica ederiz.

√. Velilerimiz kişisel şifreleriyle e-devlet üzerinden giriş yaparak öğrencileri için "öğrenci belgesi" alabilmektedir