08.12.2023 Tarihli Tören Bilgilendirmeleri

08.12.2023 Tarihli Tören Bilgilendirmeleri

♦ Okullarda sınıf annesi ve benzeri adlar altında mevzuatta yer almayan uygulamalara mahal verilmemesi, bu konuda  gerekli tedbirlerin alınması adına Okulumuz bünyesinde bu ve benzer uygulamanın kaldırıldığı, sınıflara velilerin girmesi, özellikle de etkinlik adı altında fotoğraf, video çekimi yapılması kesinlikle yasak olup, yasağa uymayanlar hakkında yasal işlem başlatılmak üzere kolluk güçleriyle iletişime geçileceğinin bilinmesini isteriz.

♦ Değerler Eğitimi Kulübümüz tarafından organize edilen Sinema Etkinliği uygulama takvimi en kısa sürede web sitemizde yayınlanacaktır.

♦ Okulumuz Öğrenci işleri Müdür Yardımcıları Sevim Yavuz Hanım 5.-6.siniflar, Murat Koç Bey 7.-8.sınıflar e-okul iş ve işlemlerinden yetkilidir.

♦ Her sınıfımızda günlük öğrenci listesi sırasına göre (sınıf içi) sorumlu öğrenci uygulaması başlatılmıştır.

♦ 6. ve 7. sınıflarımızda ayrıca okul nöbetçi uygulaması vardır. Okul nöbetçisi öğrencimizin "okul kıyafetiyle" okula gelmesi zorunludur.

♦ 5.Sınıf e-okul vesikalık fotoğrafları gelmiş olup, pazartesi gününden itibaren sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından dağıtımı yapılacaktır.

07.12.2023 279