07.10.2022 Tarihli Tören Duyurusu

֍ Grip belirtileri görülen (öksürme, ateş, halsizlik) durumlarda okul içinde Maske Kullanımı zorunludur. Maskeler ücretsiz olarak öğrenci işlerinden alınacaktır.
֍ Öğrencimizde soğuk Algınlığı, grip vb. hastalıklardan biri göründüğünde en yakın sağlık ocağına muayeneye götürülmesini önermekteyiz.
֍ Merdivenlerden itişmeden, koşmadan ve bağırışmadan inilip, çıkılması konusunda öğrencilerimizi önemle uyarırız.
֍ Unutulan ve kayıp eşya, anahtar, araç ve gereçler için öğrenci işleri müdür yardımcısı odasına uğranması gerekmektedir.
֍ Sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından sosyal medya üzerinden(whatsapp) ve sms ile yapılan bilgi ve paylaşımlarının dikkate alınmasını ve velielerimizin gerekli hassasiyeti göstermesini rica ederiz.

04.10.2022 250