06.10.2023 Tarihli Cuma Tören Duyurusu

˃ Okul önündeki ana yoldaki kasis aralarından, dikkatlice yolun karşısına geçmeleri konusunda velilerimiz tarafından öğrencilerimize telkinde bulunulmasını rica ederiz.

˃ Öğrenci velilerimizinden sınıfa girerek emanet bırakılmaması konusunda anlayış ve duyarlılık göstermelerini özellikle talep etmekteyiz.

˃ Yedek kıyafet yok ise öğrencilerimizin kıyafet temizliğinin haftasonu yapılmasını önemle rica ederiz.

˃ Akran zorbalı ve okul kuralları konusunda öğrencilerimizin daha dikkatli olması konusunda velilerimizin desteğini bekleriz.

˃ Pazartesi günü tüm sınıflarımıza 2 oturum halinde tüm sınıflarımıza 1.dönem 1.deneme sınavı uygulanaktır. Sınav salonları ve oturma planları haftasonu web sitemizde yayınlanacaktır.

05.10.2023 267