01 Mart Tarihli Tören Duyuru/Bilgilendirmeleri

01 Mart Tarihli Tören Duyuru/Bilgilendirmeleri

√ Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülke geneli uygulanacak olan 6.sınıf Türkçe (26 Mart 2024) ve Matematik (27 Mart 2024) sınavları parantez içinde belirtilen tarihlerde uygulanacak olup, diğer sınıf ve derslerin 2.Dönem 1.Ortak sınav takvimi en kısa zamanda web sitemizde duyurulacaktır.

√ 6. ve 7.sınıflarımızın Kermes etkinliği vardır. Velilerimizin maddi destek yerine az da olsa ikram ile (Yaprak Sarması, pasta ,sigara böreği ,makarna salatası, çiğ köfte, mercimek köftesi, puding vb.) katılımından memnuniyet duyulacaktır. Özellikle katılım ne kadar çok olursa çocuklarımız da o kadar mutlu olacaktır. 

√ SMA hastası İclal BAKIR adına dağıtılan yardım zarflarından toplam 19.717,83 krş Valilik onaylı yardım hesabına yatırılmıştır. Hayırsever velilerimize teşekkür ederiz.

 

√ Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi (MEBİM) görüntülü canlı destek hattının hafta içi 08.00 – 17.00 saatleri arasında işitme engelli öğrenci, veli ve diğer tüm vatandaşlarımıza eğitimle ilgili her konuda işaret dili uzmanları aracılığıyla hizmet verilmektedir. (meb.gov.tr)

Görüntülü canlı destek hattı tanıtım filmi: https://mebimportal.meb.gov.tr/Content/Video/isaret_dili.mp4
Mobil Uygulama Linkleri:
İOS: https://apps.apple.com/tr/app/mebi-m/id1609853592?l=tr
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.gov.meb.mebim
Bilgisayardan online bağlantı linki: https://mebim.meb.gov.tr/conference/enterance

01.03.2024 259