Velilerimizin Desteğini Bekliyoruz.

Değerli velilerimiz, okul aile birliğimiz tarafından öğrencilerimizin daha nezih, temiz, sağlıklı bir ortamda eğitim-öğretim görmesi amacıyla yürütülen çalışmalarda sona gelinmiş, kimi alanlar öğrencilerimizin kullanımına açılmış olup, öğrencilerimizn d.sınavı, el havluluğu, fotokopi makinası toner dolum ve bakımı vb. giderlerini karşılanabilmesi için siz değerli velilerimiz desteğine ihtiyaç duymaktayız. Tüm imkan, olanak ve bağışlar tamamen öğrencilerimiz ve okulumuz için harcanmaktadır. Yaptığınız bağışların nerelerde harcandığını görmek için web sitemiz üst menü kısmında bulunan OAB Çalışmaları linkinden ulaşabilirsiniz. Bağışlarınızı okul aile birliği iban hesabına yatırabileceğiniz gibi öğretmenlerimize de verebilirsiniz. En kısa süre içinde yapmış olduğunuz bağışın makbusu öğrencimiz aracılığıyla size ulaştırlacaktır.

Ziraat Bankası Hesap Numarası: 360764483  2319 Cumhuriyet - Salihli
IBAN NO: TR88 0001 0023 1936 0764 835002  -  Milli Egemenlik İlköğretim Okulu Müdürlüğü

23.02.2022 301

12-11-2020Okul Aile Birliği Çalışmaları Linkine TIKLAYINIZ