Uzay Kampı Gezimizin 2.Etabını Gerçekleştirdik

Okulumuz gezi kulübü tarafından plânlanan uzay kampı gezimizin ikincisi 6.sınıf öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

1 idareci,2 öğretmen ve 71 öğrencimizin katıldığı gezimiz Balcova'da bulunan Özdilek alışveriş merkezindeki kahvaltiyla başladı.Güne sahilde dolaşarak devam eden öğrencilerimizin bir sonraki durağı Gaziemir'de bulunan Uzay kampı oldu.

İlginç bilimsel deneyler gösterisi, teleskopla gökyüzü gözlemleri, uzay mekiği sistemleri ve NASA simülatörlerinin anlatımı gibi birbirinden keyifli eğitsel etkinlikleri içeren programlara eğitmenler eşliğinde katılan öğrencilerimiz günü Optimum alışveriş merkezinde verilen serbest zaman etkinliği ile tamamladılar.

Geziye katılan tüm öğrencilerimiz ile gezi boyunca öğrencilerimize  rehberlik eden idareci ve ogretmenlerimize Milli Egemenlik Ortaokulu Ailesi olarak teşekkür ederiz.

18.03.2022 1523