TÜBİTAK Bilim Söyleşileri Kapsamındaki Salihli'deki İlk Etkinlik Okulumuzda Yapılacak

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri etkinlikleri ile alanında uzman akademisyenleri öğrencilerle buluşturmayı amaçlıyor. Bu kapsamda yürütücülüğünü okulumuz Türkçe Öğretmeni Mehmet Önder KARACAOĞLU'nun yapacağı "Türkçem, Benim Ses Bayrağım" adlı TÜBİTAK Bilim Söyleşisi Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Neslihan KARAKUŞ tarafından gerçekleştirilecek.

16 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 11.00'de Millî Egemenlik Ortaokulu Okul Aile Birliği Konferans Salonunda gerçekleşecek söyleşi kapsamında öğrencilerimiz "Türkçe"nin dil ve kültür bağlamındaki değeri ve millî kimliğimizdeki rolü üzerine söyleşiye katılacaklar.

10.05.2022 391

10-05-2022